U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 
Personal training Mark Volkert staat voor een fit en actief leven! Wil jij:

 • Afvallen en daarbij sneller resultaat behalen?
 • Of: Lichamelijk en mentaal sterker wilt worden op een effectieve manier?
 • Of: Een goede controle op je houding en techniek tijdens de uitvoering van al jouw oefeningen?
 • Of: Gemotiveerd worden om samen jouw doel na te streven, als een team met hetzelfde doel?
 • Of: Sneller en effectiever herstellen na ziekte, blessure of zwangerschap, waarbij rekening wordt gehouden met lichamelijke beperkingen?

 

 Dan is personal training iets voor jou! Ik help je graag om jouw doelen te behalen!

 

BIOGRAFIE

Op 20 augustus 1984 ben ik geboren in Hoorn. Ik ben opgegroeid in Andijk, met mijn ouders en een oudere broer. Al van jongs af aan was ik degene binnen het gezin die niet stil zitten kon. Nog voordat ik helemaal goed kon lopen, klom ik al in bomen. Ook had ik al snel een passie voor alle soorten van beweging en sport, waaronder vooral voetbal. Er was zowel voor mijn omgeving als voor mijzelf dan ook geen enkele twijfel over mogelijk dat ik na mijn middelbare school opleiding zou kiezen voor het CIOS, een sportopleiding. Mijn grote droom was om in de toekomst actief met sport bezig te kunnen zijn en mensen vooral te kunnen helpen om op een goede, effectieve manier te kunnen trainen.

In 2008 heb ik mijn opleiding aan het CIOS afgerond. Tijdens het CIOS heb ik diverse certificaten behaald voor het geven van personal training. Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring in het fitnessvak. Ook tijdens deze werkervaring heb ik diverse certificaten behaald. Momenteel ben ik werkzaam als fitness instructeur bij de Dars en bij Sportcentrum Hoorn. Hier geef ik ook cross trainingen en funxtion lessen. Daarnaast geef ik sinds 2013 personal training.

Behaalde diploma’s en certificaten:

 • CIOS-4
 • Fitvak A
 • Fitvak B
 • Personal training
 • Sportmassage
 • Funxtion Move It
 • Funxtion Cross
 • Funxtion Young Stars
 • Crossfit level 1
 • Ultimate instability level 1

PERSONAL TRAINING

 

Personal training betekent 1 op 1 trainen, waarbij er dus persoonlijke aandacht is voor jou. Het doel hiervan kan per persoon verschillen, bijvoorbeeld:

 • Omdat je wilt afvallen en daarbij sneller resultaat wilt behalen.
 • Omdat je lichamelijk en mentaal sterker wilt worden op een effectieve manier.
 • Omdat je goede controle op je houding en techniek wenst tijdens de uitvoering van al jouw oefeningen.
 • Omdat je gemotiveerd wilt worden om samen jouw doel na te streven, als een team met hetzelfde doel.
 • Omdat je herstellende bent na ziekte, blessure of zwangerschap. Ik houd rekening met lichamelijke beperkingen, maar help je toch snel resultaten te laten zien.

 

Bij al deze verschillende doelstellingen kan ik jou helpen. Mijn persoonlijke doelstelling is om jou je sportdoelen (sneller) te kunnen laten behalen.

Wanneer je kiest voor personal training met mij, zal er altijd gestart worden met een intake gesprek van ongeveer een half uur waarin we samen jouw sportdoelen zullen vaststellen en ik uiteraard ook goed luister naar jouw wensen op sportief gebied. Daarna maak ik een specifiek en persoonlijk trainingsprogramma voor je (met eventueel aansluitend voedingsadvies). Vervolgens gaan we samen werken aan het behalen van deze sportdoelen. Ik zal je motiveren om te starten en door te zetten en vooral alles te geven tijdens de trainingen, waardoor resultaten sneller haalbaar zullen zijn. 

 

BOOTCAMP

 

Bootcamp is een actieve training in de buitenlucht. Je traint in groepsverband aan zowel je conditie als je kracht. Het is een intensieve training van een uur, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van trainen met eigen lichaamsgewicht. Het helpt je om fysiek en mentaal sterker te worden en kan je helpen om je specifieke sportdoel te behalen, bijvoorbeeld het vetpercentage te laten dalen en je spieren beter te ontwikkelen. Tijdens de bootcamp is iedereen welkom, of je nu al jaren niet meer gesport hebt, of elke week 4 maal sport. Er is ruimte om jezelf te ontplooien en ook al sporten we in groepsverband, er is ruimte voor persoonlijk advies. Om die reden mag de groep echter nooit groter zijn dan 20 personen per keer, dus vol=vol! Wees vooral niet bang om het eens te proberen. Bootcamp wordt op twee vaste momenten per week gegeven:

 • Maandagavond 19.30 uur.
 • Woensdagavond 19.30 uur.

De start is op Overtoom 2 te Wervershoof. Je bent altijd welkom om een gratis proefles mee doen, gelieve je wel eerst aan te melden via markvolkert@ymail.com, want bij 20 personen is de groep vol.

 

TARIEVEN

 

 

Personal training

De personal training kost 39,50 euro per uur (incl. 9% BTW). Indien je hierbij wenst te trainen bij sport- en wellnesscenter de Dars in Wevershoof, zullen de kosten voor het lidmaatschap van de Dars hierbij komen.  

Wil je niet alleen, maar met 2 (of meer) personen tegelijkertijd trainen onder mijn begeleiding? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven daarvoor.

Bootcamp

De bootcamp kost 3,50 euro per keer (incl. BTW). Daarnaast is het mogelijk om een rittenkaart te kopen voor 10 maal à 30 euro (= € 3,00 per keer). 

Zowel voor de bootcamp als de personal training kun je altijd vrijblijvend een gratis proefles bij mij doen.

 

CONTACT

 


Mark Volkert

Adres:
Overtoom 2
1693 GZ Wervershoof

Telefoonnummer:     
06-27240574

E-mailadres:        
markvolkert@ymail.com