Personal training Mark Volkert

Personal training Mark Volkert

Bootcamp

Bootcamp is een actieve training in de buitenlucht. Je traint in groepsverband aan zowel je conditie als je kracht. Het is een intensieve training van een uur, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van trainen met eigen lichaamsgewicht. Het helpt je om fysiek en mentaal sterker te worden en kan je helpen om je specifieke sportdoel te behalen, bijvoorbeeld het vetpercentage te laten dalen en je spieren beter te ontwikkelen.

Tijdens de bootcamp is iedereen welkom, of je nu al jaren niet meer gesport hebt, of elke week 4 maal sport. Er is ruimte om jezelf te ontplooien en ook al sporten we in groepsverband, er is ruimte voor persoonlijk advies. Om die reden mag de groep echter nooit groter zijn dan 20 personen per keer, dus vol=vol! Wees vooral niet bang om het eens te proberen. Bootcamp wordt op vier vaste momenten per week gegeven:

De start is op Overtoom 2 te Wervershoof. Je bent altijd welkom om een gratis proefles mee doen, gelieve je wel eerst aan te melden via markvolkert@ymail.com, want bij 20 personen is de groep vol.